Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. elokuuta 2021

Vacation Friends (2021)

Tuli katsottua uusin Disney+ elokuva eli John Cenan tähdittämä Vacation Friends. Odotin hyvää ja hauskaa komediaa, mutta valitettavasti se ei ollut hauska eikä edes hyvä elokuva, vaan melko huono, ellei jopa todella huono leffa. 



Kyseessä on komedia leffa jossa pariskunta on lomalla ja he törmäävät toiseen pariskuntaan, jonka jälkeen alkaa sattua ja tapahtua. Toinen pariskunta on ärsyttävä ja toinen hieman tiukkapipoinen, joten tästä yritetään repiä huumoria, ilman että siinä pahemmin onnistutaan. 


Loman on kuitenkin vain osa tätä elokuvaa ja loppu puoliskossa vietetään häitä. Sitten tietenkin tämä toinen epätoivottu pariskunta tulee kuokkimaan toisten häihin ja siinäkin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mutta nämäkin tapahtumat on nähty muissa komedia leffoissa ja vieläpä paljon onnistuneimmin. Kun juoni on tylsä ja monet kerrat nähty ja elokuvan pitäisi olla komedia mutta mikään ei vaan oikein naurata vaan kaikki on vähän väkisin väännettyä, joten leffa ei oikein ole mistään kotoisin. 


Elokuvan pääosissa nähdään John Cena, Lil Rel Howery, Meredith Hagner ja Yvonne Orji. Howery/Cena kaksikosta tuli mieleen Dwayne Johnson/Kevin Heart kaksikko, mutta ei hauska. Cena osaa olla hauska (katsojaa vaikka uusi The Suicide Squad) mutta tässä hän vaan ei ole yhtään mitään. Vaan täysi plääh. Muutenkin elokuva on tylsä eikä naurata yhtään. Näyttelijöiden karisma ei toimi ja kaikki on melko pökkelöitä. Elokuva ei siis oikein onnistu missään ja mietin useaan otteeseen jaksanko katsoa loppuun. Päätin kuitenkin katsoa sen loppuun ihan vain jotta saan tehtyä arvostelun. 


Valitettavasti en voi suositella elokuvaa kenellekkään. Arvosanaksi annan ihan max 5/10 ja sekin vähän siinä ja siinä ettei ole liikaa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Gunpowder Milkshake (2021)

Tällä kertaa Leffahullu blogin arvostelussa Netflix leffa Gunpowder Milkshake josta en tiennyt mitään kun aloin katsomaan, paitsi että on j...