perjantai 10. syyskuuta 2021

Being James Bond The Daniel Craig Story (2021)

Uusin Bond leffa No Time to Die on tulossa teattereihin parin viikon päästä ja sopivasti Apple TV+ on tullut katsottavaksi uusi dokumentti Daniel Craigin Bondiudesta. 


Being James Bond The Daniel Craig Story dokkarissa Craig ja tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson juttelevat siitä Miten Craigista tuli Bond ja mitä vaikeuksia matkan varrella oli ja miten kova yllätys oli kun Casino Royalesta tuli sarjan siihen astisista elokuvista isoin hitti.


Toki he keskustelevat myös vaikeuksista mitä matkalla tuli mm. käsikirjoittajien lakko Quantumia tehdessä, tai ohjaajan vaihtuminen uusimman No Time To Die kuvauksissa tai miten alussa kaikki vihasivat valmiiksi Daniel Craigin Bondia, koska tämä oli vaaleahiuksinen. He keskustelevat myös siitä miten Craig loukkaantui kahden leffan kuvauksissa ja miten se vaikutti. Dokkarissa Craig kertoo myös ensi fiiliksiä kun sai ikonisen roolin itselleen ja miltä nyt tuntuu 15 vuotta ja 5 leffaa myöhemmin jättää rooli. 

Olen ollut Bond leffojen fani niin kauan kuin muistan ja Bond on ollut ensimmäisiä "aikuisten" elokuvia, mitä olen lapsena nähnyt ja siitä asti olen ollut fani. 

Tämä oli todella hyvä ja mielenkiintoinen dokkari joka oli pakko katsoa suurena Bond fanina ja jota ehdottomasti suosittelen kaikille. Dokkari on katsottavissa noin kuukauden ilmaiseksi, joten parempi katsoa nyt kuin myöhemmin. Jos arvosana pitää antaa niin sanotaan 8/10. Jos jotain vikaa pitää keksiä tstä dokkarista niin se, ettei haastattelua näytetty ollenkaan, vaan aina nähtiin vain pätkiä Craigin Bond leffoista. Dokumentti olisi voinut myös olla hieman pidempi, sillä nyt noin 45min kestolla se oli vähän liian lyhyt, eikä siinä aivan nähty sitä kaikkea, mitä olisin halunnut nähdä. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti