Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. elokuuta 2021

Marvelin What If…? (2021)

Eli tällä kertaa Leffahullu Blogin ja myös Podcastin käsittelyssä uusi Disney+ Marvel animaatio sarja What If…? 


Näin ennakkoon ensimmäiset kaksi jaksoa, joten arviossa puhun niistä molemmista, kyllä kolme jaksoa oli katsottavissa, mutta kolmas ehti poistumaan ennakko palvelusta ennen kuin ehdin sen katsomaan. 


Arvio on lähes spoileri vapaa ja kannattaa myös katsoa tai kuunnella podcast jakso aiheesta, sillä siinä voi olla jotain enemmän kuin tässä arvostelussa ja myös se on spoileri vapaa. 


Eli What If...? sarjan pääpointtina on se että otetaan tuttu tapahtuma MCU (Marvel Cinematic Universe) leffoista, mutta pienellä twistillä, esim. Agentti Carter saakin super sotilas serumia, eikä Steve Rogers ja katsotaan miten se muuttaa koko tarinan erilaiseksi. 

Tai kun kakkos jaksossa Yondu tulee maahan, mutta hänen miehistönsä eivät otakaan Peter Quillia vaan T’Challan, josta tulee Star Lord ja miten se muuttaa sitä tarinaa. Eli siinä missä eka jakso on Kapteeni Amerikka tarina twistillä, on toinen Guardians of The Galaxy twistillä. 



Sarjassa vieläpä kuullaan leffoista tuttuja näyttelijöitä samoissa rooleissa. Sarjassa kuullaan ainakin Hayley Atwell, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan ja edesmennyt Chadwick Boseman, sekä lukuisia muita, mutta en lähde spoilaamaan kaikkia tai edes tiedä ketä kaikkia lopuissa jaksoissa nähdään. Osaa pidetään ilmeisesti jopa niin salassa, että ennakko katselusta puuttui lopputekstit, ettei tieto vaan vuoda. Sen lisäksi Jeffrey Wright kuullaan Watcherin roolissa ja on kertojaäänenä sarjalla ja selittää tätä kumma What If…? kamaa katsojille. 


Tämä siis on taas täyttä laatua Marvel Studiolta ja todella mielenkiintoinen uusi sarja, joka myös ottaa mukavasti huomioon Marvelin aiempia leffoja ja leikittelee niillä. Animaatio on todella nättiä ja muutenkin sarja toimii mahtavasti. On myös hienoa kuulla tuttuja Marvel näyttelijöitä tutuissa ja ei tutuissa rooleissa. 



Arvosana kahden ensimmäisen jakson perusteella on 9.5/10 eli taattua Marvel tykitystä ja tuo tuttuihin tarinoihin hienoja uusia näkökulmia. Suosittelen ehdottomasti katsomaan. Sarja alkaa Disney+ huomenna keskiviikkona 11.8. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Gunpowder Milkshake (2021)

Tällä kertaa Leffahullu blogin arvostelussa Netflix leffa Gunpowder Milkshake josta en tiennyt mitään kun aloin katsomaan, paitsi että on j...